Acum citește
In acest weekend debuteaza noua stagiune a Teatrului ‘Maria Filotti” Braila

In acest weekend debuteaza noua stagiune a Teatrului ‘Maria Filotti” Braila

Picture 1261

Teatrul Maria Filotti Braila va invita sambata, 14 septembrie, de la orele 18.00, in Sala Mare la deschiderea stagiunii teatrale 2013-2014 si prezinta in mod simbolic spectacolul „Omul perna” de Martin McDonaugh, regia Radu Afrim. Spectacolul eveniment „Omul perna” a avut premiera in anul 2008, s-a bucurat de aprecierea unui numeros public si a primit importante premii si nominalizari:

Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru CEL MAI BUN SPECTACOL
Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru CEL MAI BUN REGIZOR
Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI
Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA REGIE
Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, nominalizare pentru CEA MAI BUNA SCENOGRAFIE .

In aceast? stagiune Teatrul va prezinta varianta refacuta, prin inlocuirea talentatei actrite Mihaela Trofimov de catre tanara actrita Corina Bors, alaturi de care ii veti putea vedea pe Eugen Jebeleanu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa si Alin Florea. Decorurile au fost realizate de Cosmin Florea, costumele de AnaMaria Pavel, coregrafia apartine lui Eugen Jebeleanu, sound design – Radu Afrim, iar song-ul „Dege?ele” este compozitia cantautoarei Ada Milea.

index

Vezi și

Duminica, 15 septembrie, de la orele 18.00, in Sala Mare, se va juca premiera lunii, spectacolul „Camera Albastra” de David Hare in regia lui Chris Nedeea, varianta refacuta prin inlocuirea talentatei actrite Mihaela Trofimov de c?tre o tanara actrita cu un consolidat renume in fenomenul teatrului independent din Romania, Andreea Vasile. Regia este semnata de M. Chris Nedeea (Cristian Nedea), scenografia de Irina Moscu, coregrafia ii apartine lui Andrea Gavriliu si light design – Lucian Moga. In distributie: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov/Andreea Vasile , Emilian Oprea.

Debutul actualei stagiuni este parte integranta din programul managerului teatrului Lucian Sabados bazat pe creativitate si performanta, menit sa refaca si sa consolideze legaturile de suflet ale artistilor braileni cu publicul lor fidel.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentariu (1)
  • De ce in spectacolele Omul perna si in Camera albastra Mihaela Trofimov este inlocuita? Imi doresc tare mult sa fie singurele in care se intampla acest lucru si sinncare se intampla acest lucru si mai ales sa nu fie de lunga durata inlocuirea acestei minunate actrite……

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus