Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Halit Ergenc – actorul principal din serialul de mare succes “Suleyman Magnificul” – “Suleyman isi iubeste familia ca pe ochii din cap, pot spune acelasi lucru si despre mine”

EXCLUSIV! Interviu Halit Ergenc – actorul principal din serialul de mare succes “Suleyman Magnificul” – “Suleyman isi iubeste familia ca pe ochii din cap, pot spune acelasi lucru si despre mine”

Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii (2)

Cu o audienta record, de milioane de telespectatori, serialul Suleyman Magnificul, difuzat de postul tv Kanal D, a reusit in scurt timp sa ajunga cel mai popular serial tv din Romania. Si nu e de mirare; decorurile exuberante, povestea dincolo de istorie, interpretarea plina de talent a actorilor prezenti in distributie si suspansul trait in fiecare seara de luni si marti cu sufletul la gura, fac din aceasta productie una grandioasa.

IN EXCLUSIVITATE si cu multumiri adresate pr-ului Kanal D, actorul care da viata impunatorului Suleyman Magnificul, Halit Ergenc, ne-a raspuns, intelept si punctual, la intrebarile pe care noi, echipa Star Gossip Magazine, i le-am adresat. Halit s-a nascut in anul 1970, in Istanbul. In cariera de teatru muzical, opera si balet, ocupa un loc foarte important si a jucat in zeci de piese, dintre care unele de mare succes (: The Adventures of ZAK-New York, Kiss Me Kate). Apoi au urmat cateva filme ?i in cele din urma a inceput sa joace si in seriale, unele dintre ele inregistrand audiente foarte mari, precum ultima productie in care il puteti urmari, “Suleyman Magniificul”. In afara de seriale, il mai puteti vedea pe Halit atat in reclame, cat si in postura de prezentator tv.

Va lasam sa va bucurati de acest interviu in exclusivitate in mass-media online din Romania si nu uitati sa urmariti serialul vostru de suflet, “Suleyamn Magnificul”, in fiecare seara de luni si marti, cu incepere de la ora 20.30 doar pe Kanal D!

1. Care au fost primele tale ganduri in momentul in care ti s-a incredintat rolul principal in serialul Suleyman Magnificul? Ti-ai imaginat vreodata ca serialul va avea succesul urias de astazi, pe toate continentele?

Mi-a placut foarte mult propunerea, inca din prima clipa, dar am si constientizat ce misiune dificila voi avea. Nu e usor sa-i dai viata unui erou national, pastrand in acelasi timp doza de umanitate, pentru ca Suleyman nu este numai legiuitorul Imperiului, dar si un om cu bune si cu rele. Stiam ca va avea succes, dar nu mi-am imaginat ca “Suleyman Magnificul” va ajunge sa cucereasca atatea tari… Ma bucur enorm ca munca si daruirea noastra este apreciata.

2. Consideri ca serialele/filmele istorice tind sa reproduca intocmai faptele asa cum s=au petrecut ele in istorie?

Serialul este unul istoric, dar fictiunea are si ea un rol important. Am avut consultanti istorici pe tot parcursul filmarilor, scenaristii au pornit de la datele reale cand au compus script-ul, dar trebuie sa imbraci cumva povestea si sa o umanizezi, aici intervine fictiunea. Amanuntele, dialogurile dintre personaje, modul in care se leaga relatiile intre protagonist, toate acestea sunt un amestec intre realitate si fictiune.

3. Vorbind despre cultura turca, ce elemente te fac mandru ca ai radacini orientale?

Imperiul Otoman a fost o superputere care a influentat decisiv mersul lumii. Nu ai cum sa nu fii mandru ca ai asemenea radacini 🙂 Arhitectura, muzica, bucataria turceasca sunt cunoscute in intreaga lumea. Sunt mandru de toate acestea!

4. Care a fost cea mai dificila scena pe care ai filmat-o? Cat de diferit este Halit de Suleyman?

Cele mai dificile sunt scenele de lupta, pentru implica foarte multe elemente: actori, figuranti, cai, corturi, efecte pirotehnice. Totul trebuie sa se sincronizeze perfect, orice ezitare influenteaza munca intregii echipe.
Eu am simtit mai intai asemanarile. Avem acelasi apetit pentru frumos, pentru poezie, muzica. I-am inteles , de asemenea, nevoia de echilibu in familie. Suleyman isi iubeste familia ca pe ochii din cap, pot spune acelasi lucru si despre mine.

Hurrem si Suleyman

5. La ce sa se astepte fanii de la personajul pe care il interpretezi, in acest nou sezon?

Prietenia dintre Suleyman si Ibrahim va fi pusa la grea incercare. Indoiala incepe sa isi faca loc in inima sultanului, iar de aceasta situatie se face vinovata Hurrem…

6. Cum a fost interactiunea lui Suleyman cu domnitorul roman?

See Also

Veti avea ocazia sa vedeteti o scena interesanta, in care un domnitor roman vine in audienta la sultan. Dar iar nu am cum sa va dezvalui scena…

7. Cum reusesti sa imbini viata profesionala si cea privata? Ce iti place sa faci in timpul liber?

Cand merg pe platourile de filmare nu am senzatia ca merg la serviciu. E ca a doua casa pentru mine, muncesc cu pasiune si nu simt cand trece timpul. Filmam si 12 ore pe zi, dar nu resimt acest program ca pe o povara. In timpul liber stau cat pot de mult alaturi de sotia si copilul meu, ne plimbam, ne jucam impreuna.

8. Din punctul tau de vedere, care sunt calitatile unui barbat puternic?

Echilibru, inteligenta, bun-simt, viziune, acestea sunt cateva dintre calitatile unui om puternic.

9. Ce mesaj doresti sa adresezi tuturor fanilor tai din Romania?

Am auzit ca serialul are un succes nebun in Romania, iar asta ma face fericit! Multumesc, si in numele echipei, tuturor romanilor care urmaresc aceasta productie!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top