Now Reading
Lidl prezinta „Mix Music Evo” si campania „Pofteste si Gateste” in Galati

Lidl prezinta „Mix Music Evo” si campania „Pofteste si Gateste” in Galati

images

Lidl ii invita pe clientii sai sa se distreze alaturi de caravana „Pofteste si Gateste” si sa participe la un live cooking show inedit, sâmbata, 14 septembrie 2013 si duminica, 15 septembrie 2013, pe platoul din fata Salii Sporturilor, intre orele 17:00 si 19:00. Evenimentul se va bucura de prezenta bucatarilor Antonio Passarelli, Petru Buiuca si Alexandru Zavelca, iar show-ul va avea loc într-o bucatarie mobila, un tip de platforma de gatit, ce reprezinta o premiera pentru piata de evenimente din Romania.

Sesiunile de live cooking vor fi urmate de concertele „Mix Music Evo”, sustinute de cunoscutii artisti: Connect-R, Andra, DeepCentral, Crush & Alexandra, Keo & Skizzo Skillz, Andreea Balan, Proconsul, Laurentiu Duta, Marius Gavrila & DJ Jungle si Alin Calinescu, iar gazda evenimentului va fi Catalin Maruta. Totodata, participantii se vor putea bucura de cel mai bun mix de muzica, distractie si produse marca proprie Lidl, la aceleasi preruri avantajoase din magazin.

See Also

Evenimentul “Pofteste si Gateste” are ca scop oferirea unor alternative pentru a gati usor si sanatos, la preturi avantajoase, promovand bucuria si distractia in bucatarie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top