Now Reading
Ovi pregateste piesa pentru Eurovision 2014

Ovi pregateste piesa pentru Eurovision 2014

ovi

Ovi este de doua saptamani in Norvegia, unde a inceput munca la cel de-al doilea album al sau, cu echipa de productie “Beyond 51” Artistul a primit, in acest an, suma de 15.000 de Euro, din partea statului norvegian, pentru noul album.

Oslo este prima destinatie, in ceea ce priveste colaborarea cu acesti producatori, pentru noul album. Pe parcursul urmatoarelor 6 luni, voi avea sesiuni de compus, cu autori din Norvegia, Suedia, Danemarca precum si doua vizite in Statele Unite spre sfarsitul anului. Voi ajunge in LA si NY, unde astept cu nerabdare sa fiu alaturi si sa compun cu cativa autori foarte talentati de peste ocean ( Lena Leon, Phillip Halloun, Thomas Barsoe). Am asteptari mari de la cel de-al doilea album, iar cu ajutorul casei de discuri Daworks sper sa pot lansa cateva single-uri de succes, nu doar in Scandinavia ci si in Europa si Asia. Daca aceste piese vor fi bine primite si in Romania, ar fi grozav…cu toate ca, de multe ori, pentru marketul romanesc trebuie sa gandesti un pic altfel compozitiile. Inca ma lovesc de mentalitatea “e buna piesa dar nu e de Romania. Cu toate acestea, am piese in lucru, care vor fi “targetate” doar pentru marketul romanesc. Sper sa fie “de RomaniaSi pentru ca echipa din Oslo nu este straina si de fenomenul Eurovision (piesa si productia lor a reprezentat Norvegia in 2011), vom lucra impreuna si la noua piesa compusa de mine, recent, cu gandul la EurovisionV 2014.“, a declarat Ovi.

See Also

Mai multe detalii legat de o eventuala noua participare in competitia Eurovision din 2014 vor fi dezvaluite, in perioada imediat urmatoare, de catre artist.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top