Now Reading
Videoclip: Dj Andi & Naaz Tokyo – “Trouble”

Videoclip: Dj Andi & Naaz Tokyo – “Trouble”

DJ Andi feat. Naz Tokio - Trouble

DJ Andi este unul dintre cei mai longevivi si respectati dj din peisajul romanesc. Din 2000 pana in 2013 a mixat la cel mai mare eveniment de muzica dance/house din Romania – Liberty Parade – in fata a peste cateva sute de mii de oameni si a impartit scena cu John Creamer, Tom Novy, Djuma SoundSystem, Dr. Kutcho! si Tiesto.
Astazi lanseaza cu Fonogram Studios cel mai nou single al sau Trouble alaturi de Naz Tokio, o respectata cantareata si compozitoare de origine americana.
Naz Tokio a lucrat de-a lungul timpului cu T.I., Usher, Akon sau B.O.B. . Primul single plasat, Tank „Sex love pain”, a fost pe un album nominalizat Grammy si a avut oportunitatea de a lucra cu NO I.D. (partenerul lui Kanye West), Andreas Carlsson ( Celine Dion, Bon Jovi, Britney Spears, Katty Perry), Florida, Diplo, cu producatorul lui Lady Gaga, White Shadow si cu Dallas Austin (Pink, Madonna, Michael Jackson, Gwen Stefani).
Videoclipul a fost filmat in mai multe locatii din Los Angeles si Bucuresti, iar regia este semnata de Mokhtar Khaled. Piesa a fost produsa de Alex Baisan in studiourile Fonogram, ii are ca si compozitori pe Alex Baisan, Alex Antonescu, Lu-k Beats si Andy Platon, iar versurile si linia melodia au fost compuse de Lee Anna McCollum, Naz Tokio si Nicholas Ras Furlong.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top