Now Reading
Delia – “Doar pentru tine” , new hit single

Delia – “Doar pentru tine” , new hit single

Delia - Doar pentru tine - promo photo by Dimitri Caceaune  (5)

Delia a demonstrat de-a lungul timpului ca este un artist complex. A inceput sa participe la sesiunile din studiouri cu dorinta de a-si lasa cat mai mult amprenta personala asupra pieselor ce le canta. S-a implicat in proiecte cat mai diferite muzical, astfel piese ca Doi in unu feat. Mihai Bendeac, U (Can’t stop fighting with my ghosts), La fel (Bibanu MixXL) sau In Culori (Gojira & Planet H) au prins viata.
Neconditionata de vreun trend muzical, Delia lanseaza astazi un nou hit. Doar pentru tine este o balada pop – rock ce transmite sensibilitate si multa emotie.

Piesa este inspirata din dragoste si din lipsa ei. Uneori relatiile nu mai merg si nu din motive grave. Este exact ce am simtit eu candva, vorba cu vorba, cuvant cu cuvant. E din suflet pentru suflete… – Delia

Piesa este produsa de F.Charm, chitara este trasa de Alex Turcu, iar Delia a compus versurile si linia melodica. Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal pe grafica. De make-up s-a ocupat Ana Mironescu si stylingul a fost asigurat de Andra Moga.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top