Now Reading
ANDA ADAM LANSEAZA ALBUMUL AMO

ANDA ADAM LANSEAZA ALBUMUL AMO

1234865_10151833628134361_465405552_n

Cu o cariera muzicala de peste 14 ani, un stil inconfundabil, un timbru vocal plin de senzualitate si un corp de invidiat, Anda Adam lanseaza un nou album.

Materialul AMO include cele mai mari hit-uri ale sale din ultimii ani. Printre cele 12 hit-uri adunate pe disc se numara si piesele ‘AMO’, ‘Daca ar fi’, ‘Feel’ sau ‘Panda Madam’, alaturi de o surpriza – piesa care a impus stilul R’n’B in tara noastra, ‘Selecta’ ft Alex Velea.

Pe langa clasamentele muzicale din tara, Anda a cucerit treptat cu soundul sau unic tari ca Liban, Italia, Turcia, Ucraina, Statele Unite, Elvetia si teritorii exotice ca Azerbaijan, Bahrain, Asia, Rusia sau Peru. Anda Adam este un artist care a evoluat continuu, a experimentat diferite stiluri muzicale: de la urban, hip-hop, reggaeton sau dance/house, artista le-a incercat pe toate in dorinta de a evolua din punct de vedere muzical si pentru a-si surprinde constant publicul.

See Also

Noul album AMO este o celebrare a ultimilor ani, un cadou oferit fanilor si tuturor celor care vor sa se bucure de hit-urile Andei.

Sunteti pregatiti sa va indragostiti?

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top