Now Reading
Noul single, “Ce fata” aduce un nou sound in repertoriul lui Pepe

Noul single, “Ce fata” aduce un nou sound in repertoriul lui Pepe

1382425_562670390447723_1750840623_n

Noul single, “Ce fata” aduce un nou sound in repertoriul lui Pepe. “Ce fata” este cel mai nou single pe care Pepe il va promova in perioada urmatoare. Este cel de-al treilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa “Femei periculoase” si “Iubire interzisa” .
Ce fata” este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari. Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste “Ce fata” asa ca totul o sa decurga natural J. Am vrut ca sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor. ”Ce fata” va fi promovata la TV si pe radio in perioada urmatoare si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa filmam si clipul”.

Compozitia noului single, “Ce fata” este semnata de Pepe, tot el detinand creditele si pentru versurile piesei. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top