Now Reading
Din seria – Filme de vazut oricand : “Dark shadows(Umbre intunecate)” , 2012

Din seria – Filme de vazut oricand : “Dark shadows(Umbre intunecate)” , 2012

dark_shadows-wallpaper-1440x900

Filmul are ca principal faptul ca este regizat de Tim Burton. O comedie fantastica cu vampiri, vrajitoare si varcolaci care reuseste sa atraga atentia.  Povestea filmului este destul de simpla: un aristocrat frange inima unei vrajitoare si ajunge sa devina un vampir inchis intr-o cutie si ingropat de viu.  Dupa doua secole acesta este eliberat si ajunge in casa ce ii apartinea candva, insa din pacate lucrurile nu mai sunt asa de simple.

Dupa multe peripetii vampirul reuseste sa isi regaseasca linistea alaturi de femeia iubita. Va dati seama ca filmul are un scenariu genial scris de Dan Curtis si de colaboratorii sai aducand misterul specific filmelor de gen.

Tim Burton, care este binecunoscut pentru jocul absurdului si aducerea ciudateniilor in filmele sale, reuseste sa supuna actorii la provocarea de a isi ridiculiza propriile personaje. “Dark shadows” este bazat pe un serial de succes al anilor 60′ creat de Dan Curtis. Este un film placut de urmarit, lejer, excelent din punct de vedere tehnic si cu o distributie de exceptie: Johnny Depp,Eva Green, Michelle Pfeiffer si multi altii…

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top