Now Reading
Trupa One a lansat in premiera la Alarma ProFM piesa “Till the end of time”, by Play and Win

Trupa One a lansat in premiera la Alarma ProFM piesa “Till the end of time”, by Play and Win

DSC_9034_resize

Azi dimineata, Nicolai si Gicu au oferit ascultatorilor ProFM o super premiera! Trupa One a lansat la Alarma ProFM cel mai recent single, “Till the end of time”, by Play and Win de pe albumul lor de debut, “Aprinde un vis”, ce va fi disponibil in curand in magazinele din tara.

“Le multumim celor de la Play and Win pentru aceasta frumoasa piesa, care speram sa va placa si voua”, au spus Criss si Vlad, promitand ca in curand vor pregati si un videoclip pe masura. Pana atunci insa, ei le-au mai facut o surpriza fanilor pe care ii invita pe blogul lor, creat in urma cu o saptamana http://oneband.ro, unde acestia pot vedea o multime de noutati si de poze exclusive.

Cei doi tineri au cantat live, la Alarma ProFM, piesa “Aprinde un vis”, de pe acelasi album si au vorbit si despre scoala, Vlad fiind in primul an la Facultatea de Actorie din cadrul UNATC, ocazie cu care i s-a implinit un vis, iar Criss in clasa a 11-a, la Colegiul National “Dinu Lipatti”.

See Also

Ei au anuntat ca vor pleca la sfarsitul lui octombrie intr-un turneu national de amploare, ce poarta numele albumului “Aprinde un vis”, in care vor canta unplugged. Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Deva, pe 29 octombrie (Centrul Cultural Dragan Muntean). Urmatoarele orase in care trupa ONE isi da intalnire cu fanii sunt Alba Iulia (30 octombrie, Casa de Cultura a Studentilor), Resita (31 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Targu-Mures (8 noiembrie, Teatrul National), Cluj-Napoca (9 noiembie, Casa de Cultura a Studentilor), Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor) si Timisoara (11 noiembrie, Sala Capitol).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top