Now Reading
Videoclip: Maga ( Vunk ) si Tudoran ( Ca$$a Loco) – “Copilul din mine”

Videoclip: Maga ( Vunk ) si Tudoran ( Ca$$a Loco) – “Copilul din mine”

maga-cosmin-tudoran (1)

Gabriel Maga si Cosmin Tudoran, cei doi artisti care activeaza in trupele Vunk, respectiv Ca$$a Loco, si-au unit talentul muzical pentru piesa “Copilul din mine”, care se bucura de asemenea si de vocea lui Cornel Ilie, cat si a Vioricai Pintilie.
Cosmin Tudoran a spus despre noul proiect din care face parte: “Urmarim un sound unic, fresh, cu sonoritati clasice care se adreseaza usor tuturor generatiilor. E drept ca la primul single ne-am repezit mai la astia nascuti inainte de 80. Din punctul meu de vedere piesa asta e o melodie pe care mi-o doream. Demult”.
Gabriel Maga a adaugat:
Am stabilit foarte repede ca avem idei si afinitati foarte similare, cat si frustrari identice nascute din nevoia de exprimare a acelor idei”.
Astazi, cei doi artisti au lansat videoclipul oficial al piesei “Copilul din mine”, filmat in regia lui Petru Ivu, care exprima senzatia de libertate prin lucrurile simple de care ne putem bucura in fiecare zi. Piesa contine un sample din “Serge Gainsbourg & Brigitte Bardot – Bonnie And Clyde (1968)”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top