Acum citește
Videoclip: Cezar – „Painful love”

Videoclip: Cezar – „Painful love”

1233559_222525497897533_673299819_n

Cezar, the Voice, lanseaza primul sau videoclip, pentru single-ul „Painful love”. Regizat de catre Eduard Aninaru, videoclipul a fost filmat pe parcursul a peste 20 de ore, in Arad, in locuri cu o arhitectura impresionanta si pline de insemnatate – Primaria orasului, Liceul Ioan Slavici, Lacul Maltaret si Podul Traian.

„Painful love” ilustreaza o poveste de dragoste din care tot ceea ce a ramas sunt amintirile ce revin obsesiv in mintea personajului principal, interpretat de catre Cezar, the Voice of Love.

Painful Love este un imn al iubirii, o balada inchinata dragostei absolute. Iubirea trebuie pretuita, fara sa lasam nicio clipa care sa o umbreasca. Este incredibil de trist momentul in care realizezi ca iubirea a devenit o amintire si tot ceea ce poti face este sa retraiesti acele momente, ancorate intr-un timp trecut, care nu se pot repeta. Multumesc tuturor celor implicati in proiect, multumesc Primriei Municipiului Arad pentru implicare, pentru tot suportul acordat„, spune Cezar.

Vezi și

Pe langa lansarea oficiala din Romania, Cezar The Voice va fi prezent in ianuarie in Los Angeles, Melbourne si Sydney pentru o lansare la nivel international. Piesa „Painful love” face parte de pe noul album al artistului „The Voice of Love”, ce va fi lansat pe 14 februarie 2014, de Valentine’s Day.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus