Now Reading
Loredana pregateste concertul “Magic!” din 23 noiembrie, la Sala Palatului

Loredana pregateste concertul “Magic!” din 23 noiembrie, la Sala Palatului

poster Lori

Loredana, diva – antrenoare din cea mai tare competitie a vocilor din tara, “Vocea Romaniei”, de la Pro Tv, le pregateste fanilor super-concertul “Magic” pe 23 noiembrie, la Sala Palatului.

Va fi ceva inedit, cu piese noi si vechi, invitati super-speciali, muzicieni de cea mai mare valoare, dansatori, costume superbe, un spectacol complet si complex”, spune Lori, “prin care voi sarbatori dragostea, acest sentiment magic, de a carui lipsa cred ca sufera cel mai tare omenirea in ziua de azi, poate mai mult decat de foame si de frig. Este sentimentul care m-a calauzit si ma va calauzi intotdeauna. Muzica fara dragoste nu se poate si vreau sa le daruiesc fanilor mei toata dragostea pe care o merita”.

Loredana si-a ales dansatorii „magici” in urma castingului care a avut loc pe 12 septembrie, la care au participat peste nouazeci de tineri talentati. Dintre acestia au fost selectate cele mai bune opt perechi ce vor urca pe scena alaturi de Lori pe 23 noiembrie. In plus, cantareata a dezvaluit faptul ca toate tinutele pe care le va purta la spectacol vor fi create dupa idei proprii.

See Also

Diva are o toamna plina, in care jongleaza cu filmarile pentru “Vocea Romaniei”, super-concertul “Magic” si lansarea unui nou single, atat de asteptat de fani. Mai mult, piesa “Apa” cantata alaturi de Cabron a fost nominalizat? la categoria Best Romanian Act a premiilor MTV Europe Music Awards 2013. “Va invit sa ma votati cu tot avantul pe mtv.ro! Vreau ca «Apa» sa ajunga acolo unde merita pentru ca este un cantec scris de mine, e original, un cantec romanesc care poate sa reprezinte cu brio «Best Romanian Act» la Amsterdam”, le transmite artista fanilor sai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top