Now Reading
“3096 Tage” – o drama ce intrece cu mult cea mai cruda realitate

“3096 Tage” – o drama ce intrece cu mult cea mai cruda realitate

index

Povestea filmului este una reala, insa greu de imaginat. Nu este prea mult de spus despre acesta poveste, doar ca uneori obsesia umana intrece orice imaginatie. Cum ar fi ca la 10 ani sa fii rapit si abia dupa 8 ani sa ai puterea sa evadezi? Mintea umana este cel mai horror mecanism cu putinta, o masinarie ce nu poate fi oprita decat prin moarte.

O fetita de 10 ani este rapita si tinuta prizoniera intr-o cusca de 3 metri patrati, timp de 8 ani de zile. Eroina trece prin traume fizice si psihice inimaginabile, fiind prea ingrozita sa fuga. Rapitorul devine cel mai necrutator calau, iar victima o jucarie in mainile unui maniac. Drama scoate in evidenta mizeria umana si modul in care viata isi poate schimba fagasul intr-o clipa. Rapitorul devine atat de obsedat de fata incat dupa ce aceasta fuge se sinucide.

See Also

Filmul este realizat in regia lui Sherry Horman, cu o distributie putin cunoscuta, dar care  atrage atentia publicului: Thure Lindhardt, Antonia Campbell-Hughes si multi altii. Filmul este considerat drama, insa poate fi un thriller de exceptie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top