Now Reading
Criss si Vlad au filmat un nou videoclip, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”

Criss si Vlad au filmat un nou videoclip, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”

one_0343

Criss si Vlad au filmat vinerea trecuta cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”, lansata in urma cu aproape doua saptamani. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de ore.
Fanii trupei ONE vor putea vedea in noul clip scene spectaculoase, pline de iubire, romantism si senzualitate. Unul dintre momentele “hot” ale clipului este acela in care Criss apare intr-o cada neagra, fabricata special pentru acest videoclip de Martplast, plina cu mere rosii, care plutesc in apa. Un alt moment special este cel in care Criss si Vlad sunt imbratisati, inconjurati de o “perdea” de becuri.

one_0141

Ne-a placut foarte mult scenariul, a fost facut special pentru noi si ne reprezinta. Ne veti vedea in ipostaze noi, neobisnuite, care speram sa va placa. Mesajul clipului este insa simplu: ne iubim, suntem indragostiti, iar sentimentele noastre sunt atat de puternice, incat vor dura toata viata, till the end of time”, au spus Criss si Vlad.

See Also

Pe langa noul videoclip, trupa ONE si-a facut blog, special pentru a tine legatura cu prietenii din toata tara, si pregatesc si albumul de debut, “Aprinde un vis”, ce va fi disponibil in curand in toate magazinele din tara. Momentan, albumul poate fi descarcat de pe iTunes, aici. Mai mult decat atat, Criss si Vlad vor pleca la inceputul lunii noiembrie in primul lor turneu national.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top