Now Reading
Horia Brenciu a lansat un nou videoclip – “HELLO”

Horia Brenciu a lansat un nou videoclip – “HELLO”

Horia-Brenciu

Horia Brenciu a lansat astazi un nou single care beneficiaza si de videoclip.

“HELLO este o piesa dinamica, surprinzatoare si are un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!

Ideea clipului mi-a venit din senin… Lucrand la albumul lui Julie Mayaya si fiind cu ea in studio, aproape zilnic, am realizat ca nu am nevoie de o filmare cu top modele imbracate in costume de baie, ci de prieteni. In paralel, echipa mea de la HB Media Entertainment avea in productie si un proiect muzical care-i implica pe Iuliana Puschila, Laurian Manta, Irina Tanase si Maria Cojocaru si… gata “scenariul” clipului. I-am intrebat daca vor sa faca partea din nebunia mea, iar ei au acceptat.

“Viata trece, hai s-o traim cat 10!”… asa zice refrenul si exact asta am si facut. Cu totii am cantat, am dansat si ne-am bucurat de groove-ul piesei.

Surpriza de final se numeste… Mina. Prin ea si prin cele 2 fete ale mele mai mari, Maria si Andreea, viata mea a crescut enorm in intensitate! Pot sa spun c-o traiesc cat… 11!

Pentru acest clip am invatat sa cant la chitara, la vioara, sa bat la toba, sa suflu in saxofon si in trompeta. Promit ca la urmatorul clip o sa invat sa gatesc… Astfel, o sa-mi traiesc viata ca un adevarat master… father!

See Also

Este prima colaborarea cu Ivan Caragia, compozitorul piesei si sper ca toti cei care vor asculta piesa s-o poata fredona chiar de la a doua ascultare. Merge si la a 3-a ascultare…

Repet… Viata trece, e necesar s-o traiti cat 10! ”, a declarat Horia Brenciu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top