Now Reading
Premiera mondiala duminica, 3 octombrie, la Teatrul “Maria Filotti”

Premiera mondiala duminica, 3 octombrie, la Teatrul “Maria Filotti”

afisteatru

Spectacolul „Antidotul”, de Raffy Shart, prezentat de Teatrul Dramatic ‘Fani Tardini’ din Galati, va fi jucat in premiera mondiala absoluta pe scena Teatrului „Maria Filotti” din Braila. Regia spectacolului este semnata de directorul Teatrului „Maria Filotti”, Lucian Sabados, iar din distributie fac parte directorul Teatrului Dramatic ‘Fani Tardini’ din Galati, Cristian Gheorghe si actorii Carmen Albu, Oana Preda Gheorghe, Stelian Stancu, Petronela Buda, Ciprian Brasoveanu si Florin Toma.

Antidotul seduce printr-o secreta si complice alianta impotriva artificialului, a prostului gust, a ipocriziei si a prostiei. Jocul dintre aparenta si esenta, surprinzatoarele rasturnari de situatie ce arunca in aer sabloanele si lucrurile formale din viata si din teatru si mai ales senzatia continua si apasata de viata autentica, chiar daca din culisele filmului si ale teatrului impun spectatorului o atitudine de vigilenta atentie si distanta fata de sabloanele vietii de vedeta din revistele de cancan sau cele glossy”, a aratat regizorul Lucian Sabados.

See Also

Piesa, a carei premiera este programata duminica, 3 noiembrie, este tradusa de Lucian Sabados, coregrafia este semnata de Cristina Stolnic Chirita, iar scenografia de Lacramioara Dumitrascu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top