Now Reading
Videoclip: Andreea Balan & Sonny Flame – “Iubi”

Videoclip: Andreea Balan & Sonny Flame – “Iubi”

1384021_10152305045537646_1479533413_n

Andreea Balan continua sa ne suprinda placut cu fiecare aparitie, dovedind ca stie sa se reinventeze si sa aduca elemente surpriza cu fiecare videoclip. Piesa “Iubi”, cel mai nou single al artistei este o colaborare cu Sonny Flame si beneficiaza de un videoclip provocator si sexy, in care cei doi artisti se …iubesc.In acest videoclip Andreea arata mai bine ca niciodata, e foarte sexy, are diferite coafiuri si machiaje si a schimbat mai multe tinute din piele, latex sau dantela. Totodata artista, danseaza cu un corp de balet impresionant si prezinta diferite prize spactaculoase invatate la Dansez pentru tine cu Petrisor Ruge.

Andreea a obisnuit publicul cu produse de calitate asa ca si productia acestei piesei si a videoclipului a insemnat saptamani de lucru. Videoclipul a fost regizat de Ciprian Strugariu, a fost filmat in doua zile iar repetetiile cu dansatorii au durat cateva zeci de ore.

Mi-am dorit altceva: sa fiu sexy dar in acelasi timp foarte senzuala … M-am jucat mult cu negru, haine din latex sau dantela. Sunt foarte multumita de rezultatul final si sper sa va placa. Si nu uitati sa va iubiti!! 🙂

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top