Now Reading
Liviu Hodor si Mona se intreaba “Unde-i dragostea”, in cel mai recent videoclip

Liviu Hodor si Mona se intreaba “Unde-i dragostea”, in cel mai recent videoclip

index

“Unde-i dragostea” – un videoclip in care iubirea pierduta se transforma in speranta unui nou inceput

Regizat de catre Florin Botea, videoclipul a fost filmat timp de 24 de ore in Dobrogea, intr-o locatie arida, pustie, asemenea unei povesti de dragoste din care tot ceea ce ramane este suferinta. Cu toate acestea, versurile piesei ne spun ca nu trebuie sa renuntam la iubire, iar fiecare usa inchisa nu este altceva decat o ferestra deschisa.

Este un videoclip cu un mesaj special atat pentru cei ce cauta dragostea, cat si pentru cei care au gasit-o si au pierdut-o. Piesa este una mai lenta, diferita fata de cele cu care am obisnuit publicul, insa, cred ca mesajul ii va convinge pe ascultatori s-o includa in playlist-urile personale”, a spus Liviu Hodor.

Imaginea dezolanta a peisajului este completata de tenta misterioasa a imaginii celor doi artisti dar si de tinutele extravagante si de impact.

See Also

M-am ocupat personal de styling-ul si make-up-ul meu din videoclip si am incercat sa-mi corelez tinutele cu mesajul piesei. Am avut emotii mari cand am filmat scena cu ploaia pentru ca a trebuit sa filmam la temperaturi scazute…dar a fost fun si a meritat pe deplina adaugat Mona.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top