Now Reading
Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa “Te iubesc”

Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa “Te iubesc”

neylini_0080

Neylini lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul “Te iubesc”, o piesa romantica, in limba romana, interpretata impreuna cu Muneer, un tanar artist talentat, originar din Emiratele Arabe.

Noul clip a fost regizat de Florin Botea. “Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, dupa ‘Muleina’ si ‘Dayla’. Am stat 15 ore pe platouri, dar m-am simtit mai relaxata ca la orice alta filmare sau sedinta foto, echipa m-a facut sa ma relaxez si sa ma distrez la maxim”, a spus Neylini.

Fanii artistei vor putea vedea in noul sau clip atat scene de la o petrecere, pline de energie, dar si cadre mai senzuale, cu Neylini in piscina, inconjurata de petale de trandafiri rosii.

See Also

In plus, Neylini are in clip si o coregrafie speciala, alaturi de dansatorii sai. “A fost foarte important pentru mine sa aratam putin din ce se intampla in concerte, ca energie, ca dinamica. Si, in materie de joaca, mi-a placut foarte mult si faptul ca am schimbat trei peruci. Abia astept sa impart clipul acesta cu fanii mei si sper ca ei sa simta ca a meritat asteptarea“, a mai explicat artista .

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top