Acum citește
De azi, 112 suna diferit!

De azi, 112 suna diferit!

download

De acum incolo numarul 112 nu va va mai purta cu gandul doar spre serviciul de urgenta, ci va va trezi, cu siguranta, instinctual, nevoia sa fredonati prima piesa semnata Mikell si Ra-Lou.

Cine sunt protagonistii proiectului, mai sus mentionat? Doi copii frumosi, talentati si extrem de pasionati de muzica, pe care Mango Records pune pariu ca vor aduce plus valoare valului actual de tineri artisti. Mikell (Dia Marius) a invatat inca de la varsta de 5 ani cum sa manuiasca pianul si a urmat calea devenirii sale artistice in cadrul Liceului de Arta „Ion Perlea” din Slobozia. In prezent, lucreaza cu diferiti artisti, ca producator muzical, alaturi de bunul sau prieten Lorean Georgian.

Ra-Lou (Muntean Raluca Adriana) declara ca traieste prin si pentru muzica, iar acest lucru l-a dovedit prin participarea la diferite concursuri si festivaluri de interpretare vocala, de unde nu a plecat doar cu o diploma de participare („Stelute pe portative”-premiul I, „Le Francophile” – premiul 1).

Vezi și

Este evident ca, atunci cand doi oameni cu astfel de atribute s-au intalnit, versurile si muzica primului lor single nu au intarziat sa apara. Videoclipul „112” a fost regizat de catre Sega, de la Frategrafia, surprinzand detaliile unei superbe zile de toamna bucurestene, unele cadre fiind filmate chiar in studioul Mango Records.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus