Acum citește
Carrie 2013, un film ce nu trebuie vazut cu lumina stinsa!

Carrie 2013, un film ce nu trebuie vazut cu lumina stinsa!

carrie-470824l-175x0-w-4e01e95c

2013 este un an al filmelor horror excelente. Povestea incepe cu o mama mult prea obsedata de religie ce isi tine fiica din scurt, nelasand-o practic sa faca mai nimic. Carrie, eroina filmului, este o fata de liceu firava si plina de prejudecati ce trece prin trauma psihologica indsa de mama sa.

Pe parcursul povestii, adolescenta, ce ajunge bataia de joc a liceului, descopera ca are puteri supranaturale si incepe sa isi recapete increderea. Sinngurele fiinte din liceu ce incearca sa o ajute sunt profesoara de sport, doamna Desjardin, interpretata de Judy Green si o colega, Sue Snell(Gabriella Wilde).

Invitata de unul dintre cei mai populari baieti din liceu la balul de absolvire, fata isi inchide mama in camera de rugaciune cu ajutorul puterilor supranaturale.

Vezi și

Peripetiile incep la balul de absolvire si se continuua cu moartea celor ce i-au facut rau lui Carrie. Pelicula este regizata de Kimberly Pierce. Actorii principali ai filmului sunt: Chloe Moretz, Julianne Moore, Judy Greer. Filmul este unul mai mult psihologic decat horror, insa merita vazut.

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus