Now Reading
Gaz pe Foc – “Cat imi lipsesti”(Official Video)

Gaz pe Foc – “Cat imi lipsesti”(Official Video)

1459085_761133447247081_366317866_nFormatia  Gaz Pe Foc aduce un nou sound pe piata muzicala romaneasca prin piesa “Cat imi lipsesti” ce a frant inimile multor fani. La doar 9 zile de la concertul de reunire al noului grup Gaz pe Foc, cei doi componenti Alin Lupsa si Paul Panait, impreuna cu colaboratorii lor aduc la rampa un nou material video.

Videoclipul ce are un teaser destul de haios reuseste sa ne demonstreze pentru a nu stiu cata oara ca un show live, ramane un spectacol pe cinste.  Filmat in True Club, in timpul concertului de revenire, productia este cel mai sincer material video al ultimilor ani, scotand in evidenta bucuria oamenilor ce au venit sa se bucure de acel concert.

Piesa este realizata de componentii trupei si are la baza o orchestratie a lui Mircea Elisei. Materialul video a fost realizat cu ajutorul de la SensoTV, fiind creetia lui Paul Panait si Alin Lupsa.  Materialul a fost lansat in 28 noiembrie, data importanta pentru ca este si ziua de nastere a unuia dintre membri. Vizionare placuta!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top