Now Reading
Videoclip: Xonia – “You & I”

Videoclip: Xonia – “You & I”

Mai este foarte putin pana la Craciun asa ca Xonia ne ofera deja cadoul mult asteptat.

Cel mai nou videoclip al ei, YOU & I, este on air si ne surprinde prin emotie, naturalete si mesaj. Clipul, regizat de Anthony Icuagu, abunda in simboluri profunde, are un sound matur si delicat, ne infatiseaza o artista ce debordeaza de feminitate si care stie exact cum sa transmita mesajul ascuns in versurile piesei: lupta cu durerea, suferinta si freamatul interior al unui om aflat la pragul dintre viata si moarte.

You & I este o piesa in care oricine se poate regasi inclusiv eu, este vorba despre durerea pe care cineva o simte cand pierde pe cineva drag. Totodata am vrut sa trag un semnal de alarma pentru fetele de varsta mea, asa ca am ales sa ma implic in problema cancerului la san si vreau ca acest mesaj sa ajunga cat mai departe, este mult mai usor sa previ decat sa tratezi si as vrea sa nu ne mai fie frica sa mergem la un control de rutina, astfel ne putem bucura mai mult de viata si de persoana iubitaa declarat artista.

See Also

Momentul de dans, realizat de Xonia impreuna cu dansatorul Momo Peter Sanno, a carui coregrafie apartine artistei, intregesc conceptul intregului videoclip, aducand un plus de autenticitate mesajului piesei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top