Now Reading
DJ Layla in cautarea dragostei alaturi de Lorina!

DJ Layla in cautarea dragostei alaturi de Lorina!

De sarbatori, Dj Layla le aduce cel mai frumos cadou fanilor sai si lanseaza un nou single, intitulat “Searching 4 LOVE”.

Piesa este o colaborare cu cea mai noua artista Rassada Music Lorina, care a lansat de curand primul sau single “Away From Home” si beneficiaza de un superb Lyrics Video in care putem descoperi latura frumoasa si sensibila a interpretei.

Asa cum va puteti da seama dupa titlul piesei, “Searching 4 Love” este o noua poveste de dragoste, specific acestui proiect si surprinde atat cu vocea superba a interpretei cat si cu un sound mai matur.

Piesa este semnata de producatorul muzical al proiectului Radu Sirbu, iar textul piesei este semnat de Sianna care a fost si vocea single-ului precedent Dj Layla “I’m Your Angel”.

See Also

DJ Layla a devenit cunoscuta dupa ce a lansat hiturile “Single Lady”, “City of Sleeping Hearts”, “Party Boy” sau “I’m Your Angel”, inregistrand milioane de vizualizari pe youtube si cucerind topurile din tari ca Romania, Moldova sau Russia, castigand premiul RRA pentru cea mai difuzata piesa a anului 2009.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top