Now Reading
LED Apple in premiera in Romania pe 15 februarie 2014 la Turbohalle!

LED Apple in premiera in Romania pe 15 februarie 2014 la Turbohalle!

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge in premiera in Romania, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevarat fenomen in randul adolescentilor din tara de origine va concerta la Turbohalle, iar in deschidere scena va apartine trupei de street dance autohtone DSK.

LED Apple este considerata o trupa fenomen in Coreea, iar la inceputul anului 2012 a fost aleasa ca protagonista a unui reality show difuzat de statia locala a canalului MTV – SBS MTV. Reality show-ul, derulat in perioada februarie – martie 2012, a inregistrat audiente record si le-a intarit statutul de idoli ai adolescentilor.

Formatia a luat fiinta in 2010 si a patruns pe piata din tara natala cu single-ul „Dash”, un cover dupa o piesa foarte indragita din repertoriul solistei Baek Ji-young. In luna iunie a acestui an  formatia a lansat mini albumul „Bad Boys” care s-a bucurat imediat de succes.

Cei cinci baieti care fac furori in randul adolescentilor, cu muzica si coregrafia si farmecul lor sunt: Youngjun, Hanbyul, Hyoseok, Kwangyeon si Kyumin.

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid Romania, iar inimile adolescentilor din tara noastra bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vandut in 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile in numar restrans, au fost  cumparate, in totalitate, chiar in aceeasi zi in care au ajuns pe piata. Astfel, biletele VIP sunt in acest moment epuizate!   

In deschiderea electrizantului concert LED APPLE va evolua trupa de street dance DSK (Dope Style Kings) din Romania. Cele 6 fete imbina cu succes pasiunea pentru muzica Kpop si coregrafiile puse in scena de artistii coreeni, cu cariera pe scena street dance: DSK a castigat locul 1 la K-Pop World Festival, eveniment organizat anul acesta de Asociatia Culturala Romano – Coreeana Han Kibun (ACRC). In octombrie anul aceste DSK va lua parte la marea finala a concursului international K-Pop World Festival, ce are loc anual la Changwon, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Sud.

See Also

Biletele la pentru acest concert pot fi achizitionate online aici:  www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro , www.bilete.ro , www.myticket.ro , www.iabilet.ro , www.eventim.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top