Now Reading
Hot single! Rihanna & Shakira – “Can’t remember to forget you”

Hot single! Rihanna & Shakira – “Can’t remember to forget you”

Dupa o pauza in care s-a axat pe viata personala si a devenit mamica, Shakira a intrat in studio si a inregistrat un single cu Rihanna, prima colaborare in limba engleza a artistei sud-americane.”Can’t remember to forget you” aduce o schimbare de stil pentru Shakira, un single pop-rock cu nuante reggae, iar prin feat-ul cu Rihanna, piesa capata un aspect urban.
Single-ul va fi inclus pe viitorul disc al Shakirei si, cu siguranta, va deveni un hit. Cel de-al 10-lea album din cariera artistei va contine pe langa al 4-lea single cu versuri in limba engleza si multe alte surprize.
Single-ul “Can’t remember to forget you” este dedicat partenerului de viata al artistei sud-americane, fotbalistul Gerard Pique, cu care Shakira are un baietel pe nume Milan.
Cele doua artiste au filmat deja si videoclipul single-ului, in regia lui Joseph Kahn, cel care a lucrat pana acum cu Britney Spears, Enrique Iglesias sau Backstreet Boys, pe care il vor lansa pe 21 ianuarie. Pe langa varianta in limba engleza, Shakira va lansa si o varianta in limba spaniola.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top