Now Reading
Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Dor sa-ti fie dor”

Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Dor sa-ti fie dor”

Sore_-57

Sore a filmat duminica trecuta un nou videoclip, pentru single-ul “Dor sa-ti fie dor”, o piesa de dragoste emotionanta, in versurile careia se vor regasi cu siguranta multi dintre fanii artistei.
Single-ul, ce urmeaza a fi lansat impreuna cu MediaPro Music, este inregistrat in studiourile HaHaHa Production, iar linia melodica si versurile sunt semnate de Sore.

“Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”, a spus Sore.

IMG_5651

Filmarile clipului au avut loc in Buftea, in regia lui Alex Fotea, si au durat aproape 24 de ore.

Clipul povesteste sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand ca din dragoste putem innebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte multumita de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, mi-am dorit foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel”, a explicat tanara artista.

Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru tinute, realizate de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lascut.

Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cat se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele sa atraga atentia de la poveste sau de la emotia pe care atat clipul, cat si piesa o transmit”, a adaugat Sore.

See Also

IMG_5692

Noul videoclip beneficiaza si de participarea extraordinara a lui Bogdan Boanta, unul dintre cei mai talentati coregrafi din Romania, care a castigat doua trofee “Dansez pentru tine” si a participat in grupul de balet din cadrul emisiunilor “Vocea Romaniei” si “Romanii au talent”. “Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan in clip, care sa sugereze exact ceea ce spun si versurile, iar cel mai potrivit mi s-a parut Bogdan, alaturi de care am avut o experienta minunata la ‘Dansez pentru tine’. El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia in faina, o premiera in clipurile romanesti, a fost realizata tot de el”, a spus Sore.

“’Dor sa-ti fie dor’ este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mandra. Abia astept sa il impartasesc cu fanii mei”, a incheiat artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top