Now Reading
Stefan Stan, Teddy K si Eduard Carcota – reteta perfecta pentru Eurovision 2014 ?!

Stefan Stan, Teddy K si Eduard Carcota – reteta perfecta pentru Eurovision 2014 ?!

Stefan Stan, castigatorul primei editii a emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”, s-a inscris in preselectiile Eurovision Romania 2014 cu piesa “Breathe”. Melodia este o colaborare cu TeddyK, o tanara artista aflata la inceput de cariera.
Piesa este compusa de Eduard Carcota, o persoana de referinta in istoria participarilor Romaniei la Eurovision, compozitor si al piesei ”Tornero” interpretata de Mihai Traistariu cu care a concurat la editia din 2006, clasandu-se pe pozitia a patra cu 172 de puncte, cel mai bun punctaj din istoria participarilor Romaniei la concursul Eurovision.

”Breathe este o poveste despre dragoste,emotie si muzica. Piesa a fost inspirata in primul rand de vocile celor doi artisti, voci si personalitati extrem de diferite. Este una din piesele la care tin cel mai mult, iar combinatia sunetelor cu melodia si vocile celor doi consider ca este inedita. Breathe are un sound new age si este scrisa intr-un stil minimalist-concentrat a declarat Eduard Carcota intr-un interviu acordat site-ului faneurovision.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top