Now Reading
Doddy si MusicExpertCompany au lansat “Pentru Viitor”

Doddy si MusicExpertCompany au lansat “Pentru Viitor”

Asa cum a promis in luna decembrie, Doddy revine cu cea de-a doua piesa de pe E.P.-ul “Iubire sau Razboi”. Piesa se numeste “Pentru Viitor” si este compusa in studioul Scandalos Music de catre Mahia Beldo si Doddy.

“Pentru Viitor” este o piesa energica ce continua povestea “cursei dupa dollar bill” interpretata in mod original in hitul “Klandestin (Dollar Bill)” de catre Doddy si Puya.

Doddy este unul dintre reprezentantii noului val de tineri rapper romani si il cunoasteti deja de la “Maidanez” (impreuna cu Puya, Alex Velea), “Klandestin (Dollar Bill)” (impreuna cu Puya), “Diferit” (impreuna cu Mahia Beldo) si “Iubire sau Razboi” (impreuna cu Ana Baniciu si Puya).

“Iubire sau Razboi E.P.” contine patru piese care sunt lansate treptat pe paginile de socializare ale MusicExpertCompany si artistului si sunt publicate intr-o maniera originala pe Youtube.

See Also

MusicExpertCompany incepe in luna februarie pe pagina de Facebook o campanie de fidelizare a fanilor artistilor pe care ii reprezinta, printr-un numar de concursuri in urma carora pot fi castigate diverse produse personalizate.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top