Now Reading
Kylie Minogue lanseaza pe 17 martie noul album “Kiss me once”

Kylie Minogue lanseaza pe 17 martie noul album “Kiss me once”

Cel de-al 12-lea mult asteptat material discografic al cantaretei australiene Kylie Minogue bate deja la usa!
Data lansarii pentru “Kiss me once” a fost stabilita pentru 17 martie, iar de astazi albumul este disponibil pentru precomanda pe I Tunes. Pentru acest album artista a colaborat cu nume precum: Fernando Garibay, Pharrell, Darkchild, Sia, Nervo, JAY Z, Greg Kurstin, Metrophonic, Cutfather, MNEK si Ariel Rechtshaid.
Primul single extras este “Into the blue”, iar un nou single va fi lansat in vara acestui an.
Tracklist-ul final a fost deja facut public, ca si coverul albumului.

‘Into the Blue’
‘Million Miles’
‘I Was Gonna Cancel’
‘Sexy Love’
‘Feels So Good’
‘If Only’
‘Les Sex’
‘Kiss Me Once’
‘Beautiful’ (feat. Enrique Iglesias)

Special Edition

See Also

‘Mr President’
‘Sleeping With the Enemy’
‘Into the Blue’ – video
‘Making of ‘Into the Blue’ – video
‘Into the Blue’ – trailer
Behind the Scenes of Kiss Me Once Photo Shoot – video
Kylie on Kiss Me Once – video

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top