Now Reading
Artista poloneza Honey revine cu un nou videoclip, “Insomnia”!

Artista poloneza Honey revine cu un nou videoclip, “Insomnia”!

Dupa aproape un an de la lansarea piesei “Don’t love me”, tanara artista poloneza Honey revine pe piata muzicala din Romania cu un nou single incendiar, “Insomnia”.

Noua mea piesa a fost produsa in Germania, unde, de altfel, am lucrat mai multe melodii pentru cel de-al doilea album al meu, “Million”. Single-ul vorbeste despre lipsa frecventa de somn, care in cazul meu nu se datoreaza mereu petrecerilor fabuloase cu prietenii, asa cum spun versurile. Mi-as dori insa ca ‘Insomnia’ sa dea fanilor mei o stare de bine si sa ii incurajeze sa danseze din tot sufletul”, a explicat Honey.

Noul single al artistei beneficiaza si de un videoclip plin de energie si culoare. “Clipul reda povestea din versurile piesei, cu petreceri nebune la piscina sau curse de masini cu prietenii. Un lucru inedit este insa ca toti cei care apar in clip sunt prietenii mei. Si-au condus masinile personale si chiar am filmat in casele lor! Astfel, fanii mei ma pot cunoaste mai bine si pot arunca o privire in viata mea”, a completat tanara artista.

Cu un succes rasunator in Polonia, Honey, in varsta de numai 21 de ani, este nu numai o cantareata talentata, ci si un fashion icon in tara ta, avand un blog de lifestyle cu un numar impresionat de vizitatori zilnici. Aventura artistei in lumea muzicii a inceput in urma cu sase ani, cand dupa reactii extrem de pozitive primite pe blog, Honey, pe numele sau adevarat Honorata Skarbek, a decis sa urmeze o cariera in acest domeniu. Honey a castigat de atunci numeroase premii la diverse competitii muzicale.

See Also

Primul album al artistei poloneze, “Honorata Skarbek HONEY!”, a fost lansat in urma cu aproape trei ani si a fost primit foarte bine de fani si de criticii de specialitate, fiind declarat cel mai promitator debut al anului 2011. Al doilea album al lui Honey, “Million”, a fost lansat in Polonia la jumatatea lunii aprilie a anului trecut.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top