Now Reading
“Lyrical Sober Dementia” ne dezvaluie un alt ego al artistei Emmah Toris

“Lyrical Sober Dementia” ne dezvaluie un alt ego al artistei Emmah Toris

Emmah Toris lanseaza cel de-al doilea videoclip din cariera, “Lyrical Sober Dementia”, un clip ce te surprinde printr-o imagine originala si o poveste controversata despre oameni si monstri, pe care oamenii ii pot intruchipa.
Single-ul este produs de aceeasi echipa. Emmah a scris versurile, iar Bogdan Popoiag a compus linia melodica si s-a ocupat de regia clipului, realizand o imagine obscura si usor mistica ce sustine mesajul piesei. Make-up-ul realizat de catre Diana Ionescu, in concordanta cu metaforele din videoclip, evidentiaza, intr-o nota expresionista, latura terifianta si psihedelica a alegerilor umane.
Felul in care oamenii ajung sa depinda de interese pecuniare, intentii episodice de divertisment simplist, legaturi sumare care devin deprinderi, substante medicamentoase, halucinogene… ii transforma in marionete ale zadarniciei. Felul in care oamenii ajung sa nu se mai opreasca (din a consuma si a dobandi prin mijloace contrare firii)… ii transforma in varianta denaturata a fiintei. Pe parcurs, apar insa fantasme care atentioneaza, momente in care prudenta devine elementul ce semnaleaza sfarsitul ratacirii. Sminteala poate fi primul pas catre insanatosire. Descompunerea presupune transformare, fie ca este vorba de o desfacere (a tot ceea ce ne-a legat si implicit, oprit din evolutie) sau o alterare (a existentei). Astfel, la sfarsitul jocului – unui ciclu existential – nu exista insa diformitati, ci doar transformare”, ne povesteste Emmah Toris.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top