Now Reading
Portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn lanseaza clipul baladei “Someone Special”!

Portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn lanseaza clipul baladei “Someone Special”!

Portughezul Bryan Wilson si romanul Sebastian Crayn revin in atentia publicului cu un nou videoclip emotionant pentru frumoasa balada “Someone Special”, lansata special cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

Piesa vorbeste despre acea persoana speciala ignorata de restul lumii si ale carei calitati numai noi le putem observa. “Someone Special” este o piesa produsa de cei doi artisti, iar filmarile clipului au avut loc in luna Decembrie in arhipelagul Azores, in regia lui Sebastian Crayn. Clipul a realizat si cu sprijinul Consiliului Regional Azores.

Bryan Wilson & Sebastian Crayn vor reprezenta in Martie Romania si Portugalia la premiile IPMA din SUA (Boston), unde sunt nominalizati la 3 categorii (“Dance music”, “Song of the year 2013”, si “People’s chose”) cu single-ul “I Found You”.

Primul album al baietilor intitulat “Happy people” a fost in top 4 vanzari, bucurandu-se de un real succes. In prezent, Bryan si Sebastian pregatesc cel de-al doilea album din cariera lor care in mare parte va fi “Featuring” cu nume deja cunoscute in sfera pop si dance.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top