Now Reading
Pharrell Williams lanseaza pe 3 martie albumul G I R L

Pharrell Williams lanseaza pe 3 martie albumul G I R L

Dupa ce a fost nominalizat la Oscaruri, la categoria cea mai buna coloana sonora, cu hitul “Happy”, din “Despicable Me 2”, superstarul Pharrell Williams lanseaza albumul G I R L, pe 3 martie, alaturi de Columbia Records.

Cand mi s-a propus sa facem un album, 3 lucruri mi-au trecut prin minte. In primul rand, ma simt onorat pentru propunerea primita de la Columbia Records, pentru ca din totdeauna mi-am dorit un album. In al doilea rand, toata lansarea pare festiva si nu suporta amanare, iar asta nu poate decat sa ma bucure. Iar, in al treilea rand, am stiut instant ca se va numi G I R L”, declara Pharrell.

Artistul se afla momentan in Londra, unde va perfoma pe scena BRIT Awards. Dar calatoria prin Europa nu se opreste aici. Pharrell va ajunge si in Germania si Franta.

See Also

Hitul “Happy” se bucura de un succes rasunator in intreaga lume si se afla in clasamentele muzicale din peste 175 de tari. De asemenea, Happy a devenit piesa ce ocupa cele mai inalte pozitii in topuri din istoria nominalizarilor la Oscaruri. Luna trecuta, Pharrell a primit 4 premii Grammy, incluzand premiul Albumul anului, alaturi de Daft Punk si Piesa anului pentru “Get Lucky”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top