Acum citește
Voltaj filmeaza videoclipul piesei „Meci de box”

Voltaj filmeaza videoclipul piesei „Meci de box”

La doar 2 saptamani de cand au lansat cel mai recent single, trupa Voltaj filmeaza videoclipul „Meci de box”, in care baietii au roluri de jucarii.
Pe parcursul celor 2 zile de filmare, regizorul Dan Petcan i-a pus pe baietii de la Voltaj in multe situatii amuzante, in care nu i-am mai vazut pana acum si, in plus, tot scenariul clipului ne prezinta actiuni si personaje haioase si neasteptate.
Indragostiti de o luna, un an sau de multi ani, cu totii ne amintim cu zambetul pe buze de momentele intense ale vietii de cuplu. Diverse rude, dormitul cu geamul deschis sau suprematia asupra baii sunt, alaturi de o infinitate de alte posibilitati, “spinii” vietii fiecarui cuplu, mii de motive de cearta si tot atatea motive de impacare… sau nu.
Pana cand va lansa videoclipul, trupa Voltaj se pregateste intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie. O productie de amploare, cu multi invitati surprize, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul „Meci de box” celebreaza dragostea, in toate formele ei si, in principal, viata de cuplu.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus