Acum citește
Pompeii 3D revine la viata, din 21 februarie, pe marile ecrane

Pompeii 3D revine la viata, din 21 februarie, pe marile ecrane

Romantismul, aventura si un dezastru natural de proportii epice se dezlantuie pe marile ecrane, din 21 februarie, in Pompeii 3D, filmul regizorului Paul W. S. Anderson care aduce, intr-o noua viziune, cel mai stralucitor oras al antichitatii.
Pentru regizor, filmul Pompeii 3D a fost cel mai solicitant proiect al sau. „Din cauza resurselor logistice uriase folosite, dar si a numeroaselor elemente greoaie si neplacute ca fumul, praful sau artificiile, am lucrat incontinuu, intr-un spatiu inchis. Am realizat un film care pare plasat la capatul pamantului. Acesta a fost si scopul nostru, deoarece asa se simteau locuitorii vechiului oras. Publicul va avea ocazia sa vada o lume de mult disparuta, un fel de capsula a timpului, in care va deveni martorul celui mai mare dezastru al istoriei antice. In plus, efectele 3D sunt o unealta perfecta in relatarea povestii, iar spectacolul lumii antice va fermeca iremediabil.” a declarat Paul Anderson.

În Pompeii 3D, eroul actiunii, Milo (Kit Harington), este un sclav care devine gladiator invincibil in lupta, din dorinta arzatoare de a castiga mana femeii iubite. Este indragostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiica a unui negustor instarit, care a fost fortata de tatal ei sa accepte casatoria pripita cu un senator roman corupt. In momentul in care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie sa gaseasca o cale de a iesi cat mai repede din arena, pentru a-si salva iubita inainte ca orasul sa piara sub lava incinsa.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Pompeii 3D are premiera pe 21 februarie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Braila, Cluj, Cluj Polus, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti), Cine Grand (Botosani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzau), Palace (Oradea), Centrul Cultural Calarasi, Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus