Now Reading
Recenzie: LedApple in Romania, primul concert K-Pop, un real succes.

Recenzie: LedApple in Romania, primul concert K-Pop, un real succes.

Iata ca data de 15 februarie a fost o zi plina de activitati pentru echipa Star Gossip Magazine.

Evenimentul organizat la Turbohalle de Kompas Events, a fost un real succes. Toate biletele la concert au fost vandute inca cu mult timp inainte de eveniment si rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Cel putin asa ne-a confirmat un membru din echipa de organizare. Echipa prezenta la eveniment are aceasi parere, a fost un eveniment bine organizat.

Inca de la aterizarea lor pe aeroportul din Bucuresti, baietii din trupa coreana Led Apple ( Hanbyul-voce, Kyumin-voce, Youngjun-chitara, Kwangyeon-chitara bas si Hyeoseok-tobe ) au fost intampinati de fani cu pancarde, urale si multa sustinere.

In seara concertului totul a decurs bine, trupa a cantat cele mai cunoscute piese de la “Dash” si “How dare you” pana la “Run to you” si “Let the wind blow”, coveruri si, bineinteles, baietii au vorbit cu fanii lor si in romana.

Fanii din Romania au fost primii din lume care au auzit noul single, ce va fi lansat in luna martie.Trupa a filmat momente din concert care vor fi incluse in videoclipul piesei.

See Also

La finalul concertului a urmat sesiunea de autografe in cadrul meet&greet pentru detinatorii biletelor VIP.

In continuare o serie de poze realizate de Cornea Cristina Anamaria, noul nostru colaborator foto. De asemenea, avem doua surprize pentru fanii LedApple si cititorii nostri, pe care le vom publica in curand!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top