Now Reading
Sunrise Inc lanseaza videoclipul “Eselamor”

Sunrise Inc lanseaza videoclipul “Eselamor”

Multa pasiune si ritmuri latine in cel mai recent videoclip al baietilor de la Sunrise Inc – “Eselamor”. Cu versuri in limba spaniola, piesa “Eselamor” este compusa de catre cei 2 membri ai trupei si tot ei s-au ocupat si de productia videoclipului, care a durat aproximativ 20 de ore.

Suntem foarte incantati pentru ca am primit sute de mesaje, de la postarea teaser-ului videoclipului, pe pagina noastra oficiala de facebook. Credem ca videoclipul se potriveste cu piesa si nu am vrut sa aiba o anumita poveste, pentru ca melodia in sine este mai degraba un sentiment, decat o poveste“, declara Sunrise Inc.

Filmarile “Eselamor” s-au realizat intr-un spatiu romantic, cu lumina difuza, iar sunetul chitarii ne duce cu gandul la noptile fierbinti de vara

“Suntem foarte multumiti de echipa pe care ne-am creat-o in decursul ultimului an de zile, este placut sa lucrezi cu oameni care inteleg perfect ceea ce simti si ce vrei tu, cred ca asta e unul din cele mai importante aspecte ale muncii colective. De styling s-a ocupat TheMysteriousGirl.ro, iar de make-up & hair, Florina Mindu”, au adaugat baietii.

See Also

Carismaticii baieti au cucerit topurile muzicale din tara si din strainatate cu hituri ca “Mysterious girl”, “Lick shot” sau “Nina” si continua sa surprinda prin piese fresh si colaborari spectaculoase.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top