Now Reading
Oliver a lansat piesa respinsa la eurovision

Oliver a lansat piesa respinsa la eurovision

A lucrat cu vedete ca Iulia Vantur si Gina Pistol, insa Oliver Popa are si propriile piese, iar melodia lui a ajuns in selectia pentru Eurovision. Aceasta se numeste “I can live without” si, desi nu a trecut de etapa preselectiilor nationale ale concursului Eurovision 2014 , Oliver isi prezinta astazi una din cele doua piese cu care s-a inscris in concurs.

Este o piesa ritmata cu un mesaj poate putin mai dur venit in urma unor momente mai putin fericite pe plan personal.Ce trebuie sa retinem din mesajul acestei melodii este faptul ca viata merge mai departe .Trebuie sa ai puterea de a pune punct si de a lasa trecutul in urma pentru a avea un viitor frumosa declarat Oliver.
Din pacate cea de-a doua piesa inscrisa la Eurovision ce o interpretam alaturi de Luka (Raluca Leoaca) nu o pot prezenta publicului larg inca deoarece compozitorii spanioli vor decide cand si in ce fel vom lansa piesa. Pot doar sa spun ca este o piesa de dragoste si a fost o placere sa o inregistram pe Eurovisiona mai declarat Oliver.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top