Now Reading
TWO – proiectul creat dupa despartirea Akcent lanseaza primul single

TWO – proiectul creat dupa despartirea Akcent lanseaza primul single

Se lasa cu primavara si cu mult, mult soare pentru toti cei care au asteptat cu nerabdare primul videoclip TWO. Mihai Gruia si Sorin Brotnei se reinventeaza in aceast nou capitol al vietii si carierei lor muzicale. Determinare, optimism si dinamism sunt doar cateva dintre cuvintele ce pot caracteriza revenirea in forta a fostilor membri ai celui mai cunoscut boy-band din Romania.
Filmarile pentru videoclipul piesei Spre Soare au fost coordonate de catre regizorul Anthony Icuagu si surprind perfect o zi din viata celor doi. In videoclip apar numeroase vedete autohtone, prieteni de suflet ai baietilor: Dorian Oswin (producator si compozitor al casei de discuri Mango Records), Piticu’ ( artist Mango Records ) Lora si Bianca Ionita (vocea feminina de pe refren, care urmeaza sa lanseze in curand primul sau single – Zboara, produs tot de Mango Records ).
O parte dintre cadre au fost filmate in cateva concerte pe care Mihai si Sorin le-au sustinut in noua formula iar restul de cadre au fost filmate in Bucuresti. Povestea pe care o regasim in acestea doreste sa arate publicului trecerea de la cei 14 ani de Akcent, spre noul proiect TWO.
Sorin si Mihai s-au implicat in mod direct atat in compozitie, cat si in productie lasandu-si astfel amprenta personala în ceea ce priveste viziunea lor despre muzica, cei doi avand deja compuse inca 8 piese care se vor regasi pe primul album al formatiei ce se va lansa in aceasta vara.
Piesa Spre Soare are un sound romantic, dorind sa p?streze, dar si sa rafineze directia pe care cei doi au avut-o in Akcent, iar videoclipul le deschide fanilor usa spre felul in care arata acum viata de zi cu zi a formatiei TWO.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top