Now Reading
“Acasa” – show-ul magic oferit de Smiley in dar de 1 martie

“Acasa” – show-ul magic oferit de Smiley in dar de 1 martie

Sala Palatului plina pana la refuz…Ziaristi importanti…Muzicieni de renume…O gasca vesela – Hahaha Production…agitatie, emotie, si..3.2.1….concertul de lansare al noului album semnat Smiley, “Acasa“, incepe.
Ieri seara echipa Star Gossip Magazine ( Deea & Clau) a avut ocazia de a lua parte la o poveste a unui show cum nu deseori poti vedea in Romania. Un decor impresionant, proiectii grafice, jocuri de lumini, povesti si povete in spatele fiecarei piese, coregrafii ca la carte, o multime de copii care il aclamau si se bucurau cu adevarat de fiecare piesa in parte oferita de Smiley si invitatii sai: Alex Velea, Cabron, Don Baxter, Guess Who, Pavel Bartos, Speak, Adrian Nour, Dorian si baietii de la Simplu in formula completa, ( CRBL, Taz, Omu’Negru, Francezu, Piticu). Doua ore si jumatate de magie si muzica live…mare parte din piesele incluse pe albumul ‘Acasa’, hituri mai vechi solo, hituri in formula Simplu …
La finalul concertului, Smiley a sustinut si o scurta declaratie de presa in care, desi emotionat si obosit, a vorbit despre pregatirea acestui grandios moment artistic si cate ceva despre planurile de viitor.

Am inceput primavara cu multe zambete si cu multa bucurie, ceea ce speram ca au simtit si oamenii din sala. Noi chiar ne-am bucurat de acest moment. Toata gasca HaHaha Production a muncit mult sa ne iasa asa cum trebuie. Nu ne asteptam ca biletele sa sa vanda chiar atat de repede si ne-a luat prin surprindere acest lucru. In ultimele doua saptamani am avut niste presiuni inimaginabile de la oameni care isi doreau bilet la acest spectacol. Pentru cei pe care nu am putut sa ii avem in sala pe 1 martie, am creat o aplicatie pe Facebook, care se numeste “Un loc in fata”, unde oamenii vor afla tot timpul unde concertam si isi pot rezerva bilet in fata, inaintea altora. Dupa acest spectacol nu va urma un turneu national pentru ca nu avem o sala de aceelasi proportii ca Sala Palatului, pentru a ne putea desfasura in voie. Insa deja de saptamana viitoare vom pregati un nou spectacol “Acasa”. Sunt bucuros ca am avut ocazia de a lucra impreuna cu oameni pe care ii apreciez, pe care ii iubesc si carora le multumesc pentru intreaga lor contributie “, a precizat Smiley.

Despre reunirea trupei Simplu, artistul a adaugat: “Am emotii de fiecare data cand suntem cu totii pe scena. Ne-am intalnit la repetitii si parca nu trecusera decat 2-3 zile de cand nu ne-am mai vazut. Ne vedem rar, pentru ca fiecare are viata lui. Insa de fiecare data cand ne vedem ne simtim ca o familie. Este extrem de natural totul. Avem multe lucruri care ne leaga. Ne pregatim in prezent sa lucram la un album nou si pentru un spectacol SIMPLU.”

See Also

Smiley a vorbit si despre sacrificiile si drumul pe care l-a parcurs pana acum in cariera. “Nu tot ceea ce pare simplu e usor. In general, lucrurile pe care le faci greu si le obtii greu, parca te bucuri mai tare de ele si parca au o mai mare importanta. Greutati am avut cu totii, insa nu niste episoade grave. Tot ceea ce s-a vazut pe 1 martie pe scena nu se face usor, ci cu foarte multa munca si dedicare din partea tuturor celor implicati. In general tot ceea ce a obtinut HahaHa Production a fost prin munca. Am invatat din greseli, din reusite, si invatam in continuare. Insa nu meseria pe care o facem ne defineste ca oameni. Cel mai important este sa faci cu placere ceea ce faci, sa iti pastrezi niste valori si sa te comporti absolut normal cu toti cei din jurul tau. Noi intre noi ar trebui sa fim mai toleranti, mai iubitori, mai zambitori.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top