Now Reading
Narcotic Sound and Christian D lanseaza videoclipul piesei “Labirint de sentimente”

Narcotic Sound and Christian D lanseaza videoclipul piesei “Labirint de sentimente”

Narcotic Sound and Christian D prezinta, alaturi de Cat Music, primul single in limba romana “Labirint de sentimente”, ce vine insotit de un videoclip pasional.

Baietii pariaza pe faptul ca vor transmite starea de iubire, la fel de intens cum au facut-o pana acum in limba portugheza, in piesele Mamasita, Danca Bonito, Poesia de Amor ?i Vai.

Single-ul “Labirint de sentimente” aduce o schimbare de stil muzical pentru Narcotic Sound and Christian D. Versurile in limba romana si linia melodica pop sunt cea mai noua carte de vizita a celor care au cucerit topurile muzicale si au incins cluburile din Romania .

<<In piesele noastre ne place “sa vorbim” despre iubire, surprinsa in toate formele ei. Iubirea este tema principala a vietilor fiecaruia dintre noi, iubirea ne inspira si a inspirat mereu cele mai frumoase povesti – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru ca “asa-i iubirea… labirint de sentimente”. Prin iubire ne pierdem si ne regasim, “e si buna si rea”, e o aventura unica, personala, prin care incercam sa descifram limbajul dragostei>>, au declarat Narcotic Sound and Christian D.

See Also

Regizat de Ironic, clipul ilustreaza cautarea continua a iubirii adevarate intr-un “Labirint de sentimente”, prin folosirea unui mix de culori ?i efecte speciale pentru a trezi sim?urile.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top