Acum citește
Loredana le-a oferit constantenilor si galatenilor doua seri magice!

Loredana le-a oferit constantenilor si galatenilor doua seri magice!

Lori Galati - foto Alex Chelba (66)Loredana a dat startul turneului sau national, sustinand lunea si miercurea aceasta doua show-uri explozive in Constanta si Galati.

Casa de Cultura a Sindicatelor s-a dovedit luni, pe 10 martie, neincapatoare pentru toti constantenii care au dorit sa o vada si sa o asculte live pe celebra cantareata. Printre invitatii surpriza de la Constanta s-au numarat Cornel Ilie de la Vunk, alaturi de care Loredana a interpretat single-ul “Nu stiu cine esti”, dar si Marius Marin si magicienii Johannes si Antonio.

Lori Constanta - foto Alex Chelba (34)

Miercuri, pe 12 martie, a fost randul galatenilor sa-si intalneasca preferata si, timp de mai bine de doua ore, sa asiste la un spectacol “Magic”! Si la acest concert, alaturi de Lori au urcat pe scena Marius Marin si magicianul Johannes.

Am inceput turneul ‘Magic’ cu sali arhipline, cu un public incendiar! Pentru cei care vor sa simta pulsul salii, in fiecare seara de concert sunt realizate cateva momente de live streaming pe loredana.gandul.info. Ii invit pe fanii mei sa nu rateze intalnirea cu mine si sa traiasca magia, intr-un spectacol complex si unic! Dragoste!”, a spus Lori.

Lori Galati - foto Alex Chelba (66)

Turneul “Magic” continua cu spectacolul de astazi de la Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor). Lori promite spectacole de zile mari si Botosani (19 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Suceava (20 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Iasi (21 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Onesti (25 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (26 martie, Teatrul de Vara “Radu Beligan”), Brasov (27 martie, Sala Sporturilor), Pitesti (31 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Targu-Mures (1 aprilie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (2 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Oradea (3 aprilie, Teatrul “Regina Maria”), Timisoara (5 aprilie, Filarmonica “Banatul”), Deva (6 aprilie, Teatrul de Arta) si Sibiu (7 aprilie, Casa de Cultura a Sindicatelor). Mai mult decat atat, celebra artista va canta si in Republica Moldova, la Chisinau, pe 9 aprilie, la Palatul National.

Lori Constanta - foto Alex Chelba (71)

Vezi și

Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele “Magic” din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati speciali pe masura si costume exceptionale.

Loredana le va oferi fanilor mai bine de doua ore si jumatate de muzica de toate genurile, de la muzica populara sau lautareasca, pana la pop, hip hop sau dance! Turneul este realizat cu sprijinul Avon, Dero si Tiriac Auto, dar si a partenerului media Europa FM.

Playlist-ul concertelor va contine cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu vor lipsi nici piesele “Lumea ta”, interpretata impreuna cu Carla’s Dreams si lansata la sfarsitul lunii decembrie si “Nu stiu cine esti”, cantata cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus