Now Reading
Dupa colaborarea cu TWO, Bianca zboara in primul ei videoclip

Dupa colaborarea cu TWO, Bianca zboara in primul ei videoclip

Ii cunoastem vocea de pe refrenul celui mai nou single TWO – Spre Soare iar acum a venit vremea sa ii ascultam prima piesa. Bianca a colaborat in trecut si cu Connect-R, sustinand si un concert impreuna in cadrul unui eveniment organizat de un radio din Romania.
Bianca (Ionita), artista Mango Records, ne propune o melodie fresh, optimista, cu un sound care ne aduce mai aproape de primavara. Videoclipul Zboara este, dincolo de orice, o poveste, un scenariu menit sa ne atraga atentia asupra lucrurilor importante din viata. In acelasi timp cu filmarea videoclipului, regizorul Anthony Icuagu a filmat si un film scurt metraj pe baza acestei povesti. Acest scurt metraj aduce spre diferenta de videoclip un altfel de final care ne va face pe toti sa fim mult mai atenti la lucrurile de care ne lovim zi de zi.
Versurile piesei compusa de Dorian Oswin acompaniaza perfect mesajul pe care Anthony Icuagu a dorit sa il surprinda in fiecare cadru pe care l-a filmat. Culoare, muzica, armonie si mult, mult optimist sunt cateva dintre cuvintele care caractrizeaza perfect single-ul pe care ni-l propun Bianca impreuna cu T.C.C..
Dincolo de a fi o melodie, in Zboara regasim un indemn, o renastere cu ajutorul muzicii si a pasiunii pentru aceasta. Insa, toate cuvintele sunt de prisos, pentru ca va veti convinge de toate cele descries de indata ce veti da play si va veti lasa purtati de poveste.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top