Now Reading
Oana Radu lanseaza single-ul “TU”, alaturi de Cat Music

Oana Radu lanseaza single-ul “TU”, alaturi de Cat Music

Dupa experienta Vocea Romaniei, Oana Radu surprinde cu o schimbare de stil muzical, “TU”, o piesa cu beaturi urbane, in colaborare cu Dr Mako si hip-hopper-ul timisorean, Eli.

Oana Radu este intr-o continua schimbare. Dupa ce a afisat o noua silueta, Oana a pariat ca, daca piesa va atinge 1 milion de vizualizari pe Youtube, se va tunde. Cum piesa “Tu” se bucura de un succes rasunator, frumoasa artista s-a tinut de promisiune si a apelat la serviciile unui hair-stylist pentru o freza cool.

Mi-am dorit foarte mult sa slabesc si iata ca am reusit. Piesa ma reprezinta, ma regasesc in versuri si cred ca foarte multa lume va rezona cu ea. Adevarul este ca marile succese, ca si marile caractere, de altfel, se nasc din nemultumiri. Cat despre schimbarea look-ului, am pariat cu prietenii pe o schimbare a frezei, si inca sunt surprinsa de rezultatul obtinut, dar este o schimbare binevenita”, spune Oana Radu.

Compus de catre Oana, alaturi de Dr Mako si Eli, single-ul cu influente reggae vorbeste despre dezamagirea si suferinta cauzata de o relatie de dragoste.

See Also

Proiectul “Oana Radu & Dr Mako” s-a nascut in urma cu un an, odata cu lansarea piesei “Get ready!”, iar pe Eli il stim din colaborarile cu George Hora, Kamelia, Puya, dar si prin piesa “Hey”, cu peste 5 milioane de vizualizari pe Youtube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top