Now Reading
Francesca lanseaza astazi videoclipul piesei “Just wanna”

Francesca lanseaza astazi videoclipul piesei “Just wanna”

Francesca lanseaza astazi al doilea single din cariera sa, “Just wanna”, o piesa dinamica, perfecta pentru primavara, compusa de David Deejay.

Noul single beneficiaza si de un videoclip, in regia lui Florin Botea. De machiajul artistei s-a ocupat Corina Hera, iar coafurile au fost realizate de Silviu Iuga. Francesca a purtat sase tinute, realizate de Amir Dobos.

“Videoclipul spune o poveste de iubire, prin ochii fetei. Desi nu mai sunt impreuna, aceasta isi aduce aminte de momentele frumoase, de petreceri, seri linistite, iesiri romantice sau cu prietenii”, a spus Francesca.

Francesca a avut de filmat si cateva scene “fierbinti”, alaturi de partenerul sau din clip, Matei Negrescu. “Mi-a fost greu sa filmez acele secvente, am fost crispata la inceput, insa regizorul m-a ajutat foarte mult sa-mi depasesc emotiile si, pana la urma, totul a iesit exact cum ne-am dorit”, a spus tanara.

See Also

“Sper ca acest videoclip sa le placa fanilor mei si sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa mea de debut, ‘Paradise’”, a incheiat artista.

/center>

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top