Now Reading
Alicia Keys si Kendrick Lamar lanseaza piesa “It’s on again”, de pe soundtrack-ul filmului “Amazing Spiderman 2”

Alicia Keys si Kendrick Lamar lanseaza piesa “It’s on again”, de pe soundtrack-ul filmului “Amazing Spiderman 2”

Alicia Keys si-a unit fortele muzicale cu artistul r’n’b Kendrick Lamar pentru soundtrack-ul noului film din seria SpiderMan. “It’s on again” este, de asemenea, o colaborare si cu unul dintre cei mai prolifici producatori muzicali la ora actuala, Pharell, dar si cu compozitorul Hans Zimmer.

Sunt foarte incantata sa fac parte dintr-un asemenea proiect puternic, cu Kendrick Lamar, Pharrell Williams and Hans Zimmer. Acesta va fi urmatorul capital din “mostenirea” Spider Man si credem ca “It’s on again” surprinde cu adevarat intreaga experienta, povestea, si, ceea ce este cel mai important, mesajul din spatele filmului, care este faptul ca noi toti avem potentialul de a ne simti si de a fi extraordinari. Exista o particica dintr-un erou in noi toti, a declarat Alicia Keys.

Un videoclip pentru It’s on again a fost deja filmat, insa nu se cunosc detalii despre lansarea lui. Filmul “Amazing Spider Man 2” va aparea pe data de 2 mai in cinematografe si ii are drept protagonisti pe Andrew Garfield si Emma Stone.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top