Now Reading
Videoclip: Fly Project & Mandinga – “Hello”

Videoclip: Fly Project & Mandinga – “Hello”

O noua colaborare ia prin surprindere piata muzicala din Romania. Mandinga si Fly Project au lansat primul lor feat, “Hello”, single ce beneficiaza deja si de un videoclip, produs de CatMusic si Happiness Production(labelul trupei Mandinga).

Piesa, compusa si produsa de catre echipa Fly Records, se anunta a fi un succes si peste hotare.“Discutiile despre aceasta colaborare au inceput din toamna anului trecut. Dupa succesul de la Eurovision si dupa propunerile pe care le-am primit, ne doream sa lansam o piesa pentru Rusia, iar baietii de la Fly Project cunosc foarte bine piata de acolo. Pe masura ce piesa a inceput sa prinda forma, s-au tras primele acorduri, ne-am gandit ca cea mai buna idée ar fi sa facem un featuring! Asa s-a nascut aceasta colaborare. O piesa in limba engleza si spaniola este un act de curaj, are o linie melodica atipica, dar noua ne place foarte mult rezultatul si abia asteptam si parerile fanilor din toata lumea”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Mandinga si Fly Project au filmat de curand si videoclipul piesei, videoclip ce a presupus o adevarata desfasurare de forte. Regizat de Alex Ceausu, acesta a fost filmat in cadrul Studiourilor MediaPro din Buftea, intr-un spatiu transformat intr-o baza militara. Clipul piesei “Hello” este cea mai mare si mai importanta investitie de acest gen de pana acum pentru Mandinga, dar rezultatul este unul pe masura: decoruri impresionante, zeci de actori si dansatori si un invitat special…GEO-O Warrior , un spectaculos vehicul de salvare, care apare pentru prima oara intr-un videoclip.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top