Now Reading
INNA lanseaza pe 15 aprilie single nou in colaborare cu J Balvin si videoclip oficial pentru “Cola Song”

INNA lanseaza pe 15 aprilie single nou in colaborare cu J Balvin si videoclip oficial pentru “Cola Song”

Ieri, INNA a fost anuntata oficial ca artist Atlantic Records printr-un comunicat trimis de reprezentantii casei de discuri din Statele Unite ale Americii. Totodata, acestia au oferit informatii despre lansarea urmatorului single al artistei, o colaborare cu J Balvin, unul dintre cei mai cunoscuti regaaeton rapperi din Columbia.
Single-ul se numeste “Cola Song” si va disponibil pe iTunes incepand cu 15 aprilie.
Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don’t Stop the Party” – Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” – Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.
Tot pe 15 aprilie, va avea loc lansarea videoclipului pentru piesa “Cola Song”, regizat de John Perez (Shakira, Jay-Z, Rihanna, Paul McCartney, Beyonce) cu care INNA a mai lucrat la “Caliente”, “WOW” si “In Your Eyes”. Filmarile au avut loc in Barcelona si Costa Rica.
Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.
In aceasta perioada, INNA se pregateste sa sustina concerte din nou in America Latina, cel de-al saselea turneu din cariera in San Salvador, Veracruz, Guatemala, El Paso, Tuxtla si Tobasco.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top